Fotoreading

Is een fotoreading spannend?

Ik kan me voorstellen dat een fotoreading spannend voor je is. Je laat namelijk niet dagelijks een foto lezen van een overleden dierbare.

Foto lezen?
Ja…foto lezen of fotoreading. Ik gebruik liever het laatste of eigenlijk zou fotofeeling nog meer op zijn plaats zijn. Een rustgevend muziekje zet ik op, steek een kaarsje aan, maak mijn hoofd leeg, schoon mijn omgeving op van andere energieën en zet al mijn zintuigen open voor het ontvangen van jouw boodschap. De boodschap bestaat uit de energie, het gevoel, de woorden en de zinnen die ik doorkrijg. Ik voel, hoor en zie wat ik mag ontvangen. Om dat dan weer door te mogen geven aan jou. 

Dat is intens, dankbaar en mooi werk om te doen.

Vooral als ik na de fotoreading de beweging bemerk bij de ontvanger. Omdat er verzachting of juist meer daadkracht komt. Vanuit het hoofd naar het hart gegaan kan worden. Blokkades worden aangekeken. Of verstopte emoties doorleeft kunnen worden. En boven alles het ontvangen van liefde, heel veel liefde. Want wat wordt er enorm veel van ons gehouden aan de andere kant/overzijde. 

En ja…je mag het zeker spannend vinden. Weet dat je datgene te horen krijgt wat jij op dat moment aankan. Zijn de energieën die ik voel erg intens? Dan vraag ik om extra liefde en licht. 

Wist je dat je een fotoreading aan kan vragen van personen verder in je voorlijn? De eerste foto is dan vaak vader of moeder en daar komt dan al een boodschap uit waar je mee verder mag. Je kan dan  een fotoreading aanvragen van opa, oma, overgrootouders enz. en zelf op zoek gaan naar de blokkade in je voorlijn.

Heb je liever hulp?

Ik kan je helpen om de boodschap uit de reading te duiden. Zodat je een stap kunt maken naar een mooiere toekomst. Dit kan met een Live Deep Dive Sessie, lees hier meer daarover. 

Aanvragers van eerdere fotoreadings raden mij graag aan, waarderen de reading met een 8. Ik krijg zelfs aanvragen vanuit het buitenland. Na de reading even napraten met mij wordt als zeer fijn ervaren.

Reacties na fotoreadings

“Zoveel woorden die hem en mij typeren. Dit is echt magisch!  Ik gun iedereen zo een mooie boodschap. Bedankt voor dit mooie cadeau.”

“Wauw. Dankjewel”

“Wat een mooi kado. Een rijtje mooie woorden en een compliment. Ik ben er stil van. Dankjewel Eveline. Ben er heel blij mee”

“Het is zo fijn om wat bemoedigende woorde te horen van iemand die je zo mist. Dat bewaar ik in mijn hart”

Ja, ik wil graag een fotoreading! Hoe nu verder?

Als aanvraag ontvang ik graag via whattsapp;

* Een foto, bij voorkeur staat diegene er alleen op en kijkt in de lens.

* Volledige naam van diegene die op de foto staat.

* Volledige naam van jou, de aanvrager.

* De relatie van jou tot de persoon op de foto; oma (= moeder van moeder)

Als de aanvraag compleet is, maak ik binnen 2 werkdagen ruimte om de fotoreading te doen.

Na de reading stuur ik de boodschap via whattsapp naar jou. Deze kun je even laten landen. 

 

Je hebt de mogelijkheid om een nagesprek over de reading te hebben met mij. Dit gebeurt telefonisch en wordt door de aanvragers zeer gewaardeerd.

Daarna ontvang je van mij een betaalverzoek, per foto betaal je nu € 39 

 

Stuur je aanvraag naar 06-48461994 of gebruik de whatsapp knop rechtsonder in beeld

 

PS Is de intentie van de aanvraag niet zuiver dan behoud ik het recht om de aanvraag te weigeren. Ik doe dus geen ‘pretreadings’.