Individuele begeleiding

 

 

 

 

Daar sta je dan…

Op een punt in je leven waar je denkt…hoe nu verder?

Je hebt een verlies meegemaakt, het verse verdriet ben je voorbij en misschien heb je al therapie gevolgd maar echt vooruit kom je niet. Je hebt het gevoel op een automatische piloot te leven. Het leven gaat aan je voorbij. Iets houdt je tegen.

Je wilt graag verder, weer energie en zelfvertrouwen hebben en niet het gevoel alles alleen te moeten doen.

Ik herken dat als geen ander. In de laatste jaren heb ik verschillende verliezen meegemaakt en in die tijd stuitte ik op een hoop onbegrip en onkunde met betrekking tot rouw en rouwenden. Het was een zoektocht om te vinden wat ik nodig had, ik voelde mij niet gezien en niet gehoord. Ik had jaren nodig om mijzelf weer te vinden, de verliezen te plaatsen en weer te kunnen genieten, weer te leven.

Dit kan veel makkelijker en sneller met de juiste begeleiding. Met iemand waar je een klik mee hebt, dit niet alleen professional is maar boven alles mens, je medemens. Iemand die weet waar je het over hebt en dan niet uit een boek maar uit het leven zelf.

OF je hebt een fotoreading van mij gehad.

En je overleden dierbare heeft een mooie boodschap achtergelaten waar je mee aan de slag wilt.

In de individuele begeleiding kun je bij mij op adem te komen. We gaan samen op onderzoek naar wat je nu mee aan de slag mag. Samen de blokkades aankijken, doorvoelen en in zachtheid loslaten. Ook Leer je op een gezonde manier rouwen.

Zodat de energie weer gaat stromen en je energiek, veerkrachtig, met vertrouwen en vol zelfliefde de toekomst ingaat.

 

Het is niet de tijd die de wonden heelt,

maar wat je doet in die tijd.

Wat je van mij krijgt…

Als mensenmens geef ik je de aandacht die je verdient.

Ik luister, denk mee maar zal ook eerlijk zijn en je een spiegel voorhouden.

Vaak ligt de echte blokkade verborgen. Door gebruik te maken van het opstellen van de vraag met behulp van intuïtief systemisch werk, wordt die zichtbaar.

Na de sessie krijg je tools en opdrachten om zelf door te blijven gaan naar jouw gewenste toekomst.

Wie ben jij…

Iemand die vastberaden is om te transformeren, die een ander (beter) leven wil. 

Maar boven alles vraag ik jouw commitment.

Als je vooruit wil, zul jij zelf in beweging moeten komen.

Dit betekent openheid (ik heb beroepsgeheim) en de bereidheid om ook na de sessie de opdracht op te pakken die we samen af spreken. 

 

Wie, wat, waar en hoe…

Wil je positieve verandering in je leven? Wil jij bijv. rust, balans, focus, vertrouwen en energie?

Ben ben je klaar om stappen te zetten?

Ben je bereid om te investeren in je geluk en gezondheid?

En wil je samen met mij op weg?

Dan zijn er twee mogelijkheden;

Je boekt een eenmalige Deep Dive Sessie van 1,5u en maakt daarna je eigen stappen of

Je gaat voor mijn volledige begeleiding in het programma op maat met;

* Gratis intakegesprek

* Deep Dive Sessies

* Evaluatiegesprek

* What’s app counseling tussen de sessies door

* En Tips en Tools na elk contactmoment

 

Afspraak maken of eerst meer informatie?

Neem dan contact met mij op via WhatsApp (rechtsonder in beeld) of mail naar info@evelinewitte.nl

We spreken dan af wat ons beide past. Dat kan offline en online. Overdag, in de avond en in het weekend.