Workshops Intuïtief Systemisch Werk

Wij gaan samen met jou op reis.

Dag mooi mens,

Herken jij jezelf hierin;

niet kunnen ontvangen, leven op de automatische piloot, geen ruimte voor jezelf, teveel zorgen, twijfelen aan je bestaansrecht, niet in actie komen, een verslaving zoals gamen, kopen, gokken, alcohol, porno.

of 

jezelf voorbij rennen, gevoel niet aandurven, bang om controle kwijt te raken, angst om geen overzicht te hebben, je mannetje willen/moeten staan, moeten voldoen aan het perfecte plaatje, tig to-do lijstjes hebben, workaholic.

Zo leven red je voor even, maar niet voor lange tijd. Als je jarenlang zo leeft raak je op, uitgeput en sleep je je door de dag heen. 

Dit wil je anders, je wilt:

* Vrijheid

* Me-time

* Jezelf zijn

* Jezelf kunnen uiten

* Een ander toe laten

* Controle loslaten en vertrouwen

* Bij jezelf blijven terwijl anderen anders doen

* Ontvangen en gedragen worden

* Uit je hoofd en in je lijf zijn

* Veiligheid in jezelf vinden

* De (zelf)liefde weer voelen stromen 

 

Dit heeft alles te maken met balans. De balans van de vrouwelijke en mannelijke energie. En of je nu in een vrouwenlichaam of een mannenlichaam geboren bent…we hebben allemaal die vrouwelijke en mannelijke energie in ons. Ze zijn tegenovergesteld en toch kunnen ze niet zonder elkaar bestaan.

Vrouwelijke energie; intuïtie, zachtheid, zijn, creatie, sensualiteit, speelsheid, warmte en sfeer (ook in huis), zorgen, diepte en organisator.

Mannelijke energie; stabiliteit, doen, dragen, verantwoordelijkheid nemen, oplossingsgericht, veiligheid, leiderschap, ratio, gezin financieel dragen,

Maar wat als je door jouw levensverhaal, de trauma’s uit je voorlijn niet meer in balans bent? Wat als je in de mannelijke of vrouwelijke overdrive of de passiviteit-stand staat?

In een warme sfeer bied ik, Eveline, jou een safe space om op onderzoek te gaan.

Er is een mooie drieluik samengesteld waarin jij op weg gaat naar een leven met balans, naar gelijkwaardigheid van de vrouwelijke en de mannelijke energie in jou. Naar harmonie van zijn en doen, yin en yang, liefde voor jezelf en een ander.

In een mooi gezelschap bieden ik je de ruimte en de persoonlijke aandacht om naar jou diepe stukken te gaan. Drie workshops met als thema Balans. 

Wil je eerst kennismaken met mij en mijn manier van werken? Kom dan naar een opstellingsavond. Meer informatie lees je verderop…

Samen met andere mooie mensen mag jij je veilig en geborgen voelen. In een safe space waar jij onder begeleiding jezelf en je brothers & sisters mag (helpen) helen.

Door zachtheid en verbondenheid, met onszelf en onze medemens, kan de oerkracht in ons weer naar boven komen. Komen we weer terug bij wie wij in onze kern zijn.

Wat ontvang je?

* Een hele dag opstellen op een fijne plek, waar je in een safe space mag zijn.

* Vanuit het hoofd naar je lijf gaan.

* Blokkade na blokkade aankijken.

* De pijn, de angst en het verdriet van jezelf en je voorlijn helen.

* Laag voor laag dichter bij jezelf terugkeren.

* Een kleine groep met ruimte voor persoonlijke aandacht.

* Professionele begeleiding van gecertificeerde intuitief systemisch begeleider.

NB Op deze dagen is er een mogelijkheid om een eigen vraagstuk in te brengen. Ook zonder het inbrengen van een vraag is deze dag zeer helend en transformeren.

Wat geef je?

* Je openheid

* De wil en moed om te transformeren

* Respectvolle en oordeelloze omgang met je mededeelnemers en wat er gedeeld wordt (what happens in the safe space, stays in the safe space.)

En je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen proces en je gezondheid.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Ik snap dat het spannend kan zijn om je ‘bloot’ te geven aan medemensen die je misschien niet kent of juist wel kent en als je niet weet wat je allemaal te wachten staat. 

Om je veilig te laten voelen met mij als begeleider en de manier van helen kun je van te voren een kennismakingsgesprek aanvragen (app even om een telefonische afspraak te maken, voor telnr zie onderaan pagina). Een gesprek dat de scherpe kantjes eraf haalt en je klaar maakt om samen met ons en de anderen te helen.

Dat helen gaat niet vanzelf (zachte heelmeesters maken tenslotte stinkende wonden). Je zult je open moeten stellen voor wat zich aandient. Hoe meer jij bereid bent om zonder oordeel diep te gaan, hoe meer je zult helen voor jezelf, je evt kinderen en je voorlijn.

Het resultaat heb je dus zelf in de hand!

Weet dat je datgene krijgt wat je op dat moment aankan.

 

Gun jezelf een transformerende reis.

Een reis naar jezelf.

Zodat jij energieker en veerkrachtiger in het leven kunt staan.

En (eindelijk) kunt zijn wie je echt bent:

Prachtig en Krachtig

Wie is de begeleider?

Eveline Witte heeft de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen bij Hylke Bonnema gevolgd en afgerond en jarenlange ervaring met opstellingen bij Hylke Bonnema, die geschoold is door Bert Hellinger.

Waar eerst gewerkt werd door middel van de klassieke (familie)opstellingen met sturen en de uitgesproken zinnen, gaat Intuïtief Systemisch Werk een stap verder: het veld laten spreken.

Door gebruik te maken van het veld komen blokkades in zicht. Samen gaan wij op reis. Op reis naar jouw blokkade. De blokkade die ervoor zorgt dat het niet stroomt (op welk vlak in je leven; gezondheid, relatie, werk enz)

In een veilige setting, kun je zijn met alles wat je meegemaakt hebt. Zonder oordeel en zonder te willen fixen. Je hoeft niet gefixt …je bent in jouw kern al heel en compleet. En wij gaan samen op zoek naar die kern!

Ik wens je snel te zien!

Met warme groet, Eveline 

 

Waar en wanneer kunnen we samen op reis?

De herfst en de winter is het seizoen van naar binnen keren ipv doen. De 3-daagse Workshop zal dan ook begin van het nieuwe jaar weer starten. De eerstvolgende losse workshop zal eind november plaatsvinden.

Wel kun je een individuele ceremonie beleven.

Ik zeg JA tegen mijzelf: Cause I’m worth it!

Bij de locatie is het gratis parkeren op 8 minuten lopen vanaf bushalte Aalsmeer Midden 

Ik kijk naar je uit…

Eveline

06-48461994 

PS Voor Individuele sessie, SamenMetJePartner sessie(s) of een dag op locatie: vraag mij (Eveline) naar de mogelijkheden.