Intuïtief Systemisch Werk

Wij gaan samen met jou op reis.

Alles wat we kunnen waarnemen, ervaren en waar we over na kunnen denken bevindt zich aan de oppervlakte van de werkelijkheid en is minder dan het topje van de ijsberg. ~ Eckhart Tolle

De menselijke geest is te vergelijken met een ijsberg: 1/10 deel ligt boven water (is bewust), en 9/10 deel ligt onder water, is onbewust. We zijn ons er niet van bewust wat de eigenlijke drijfveren zijn van ons gedrag, waarom we ons gedragen zoals we ons gedragen. 

Onze maatschappij is helaas voornamelijk ingericht door taal; leren, communiceren. Helaas…want taal is heel fijn en makkelijk EN het heeft een nadeel. De wijsheid zit in je lichaam, jouw wijsheid zit in jouw lichaam en met taal komt je daar niet bij. In jouw lichaam zit niet alleen wijsheid, daar is ook de pijn opgeslagen van jezelf, je ouders, grootouders enz. wel tot zeven generaties terug.

Ik heb heel sterk het gevoel dat ik beïnvloed word door dingen of vragen die door mijn ouders, grootouders en nog vroegere voorouders niet volledig voltooid en beantwoord zijn. Het lijkt vaak alsof er onpersoonlijk karma binnen de familie is, dat van ouders op kinderen wordt doorgegeven.~ Carl Jung

Dit karma kan de oorzaak zijn dat jij: 

moeite hebt met ontvangen, leeft op de automatische piloot, geen ruimte hebt voor jezelf, teveel zorgt, twijfelt aan je bestaansrecht, niet in actie komt, een verslaving hebt zoals gamen, kopen, gokken, alcohol, porno.

of 

jezelf voorbij rent, bang bent om controle kwijt te raken, angst hebt om geen overzicht te hebben, je mannetje wil/moet staan, je moet voldoen aan het perfecte plaatje, tig to-do lijstjes hebt, workaholic bent. 

Dit heeft alles te maken met balans. De balans van de vrouwelijke en mannelijke energie. En of je nu in een vrouwenlichaam of een mannenlichaam geboren bent…we hebben allemaal die vrouwelijke en mannelijke energie in ons. Ze zijn tegenovergesteld en toch kunnen ze niet zonder elkaar bestaan.

Vrouwelijke energie; intuïtie, zachtheid, zijn, creatie, sensualiteit, speelsheid, warmte en sfeer (ook in huis), zorgen, diepte en organisator.

Mannelijke energie; stabiliteit, doen, dragen, verantwoordelijkheid nemen, oplossingsgericht, veiligheid, leiderschap, ratio, gezin financieel dragen,

Wat als je door jouw levensverhaal, de trauma’s uit je voorlijn niet meer in balans bent? Wat als je in de mannelijke of vrouwelijke overdrive of de passiviteit-stand staat?

Intuïtief Systemisch Werk (Familieopstellingen) is lichaamswerk, werken met het lichaam en het alwetende veld.

In een warme sfeer bied ik, Eveline, jou een veilige ruimte en de persoonlijke aandacht om op onderzoek te gaan naar jouw diepe stukken tijdens een workshop Intuitief Systemisch Werk.

Samen met andere mooie mensen mag jij je veilig en geborgen voelen. In een safe space waar jij onder begeleiding jezelf en je sisters & brothers mag (helpen) helen.

Door zachtheid en verbondenheid, met onszelf en onze medemens, kan de oerkracht in ons weer naar boven komen. Komen we weer terug bij wie wij in onze kern zijn.

Wat ontvang je?

* Opstellen op een warme, huiselijke plek, waar je in een safe space mag zijn.

* Vanuit het hoofd naar je lijf gaan.

* Blokkade na blokkade aankijken.

* De pijn, de angst en het verdriet van jezelf en je voorlijn helen.

* Laag voor laag dichter bij jezelf terugkeren.

* Een kleine groep met ruimte voor persoonlijke aandacht.

* Professionele begeleiding van een gecertificeerde intuitief systemisch begeleider.

NB ook zeer geschikt voor mensen met geen of weinig ervaringen met familieopstellingen.

Wat geef je?

* Je openheid

* De wil en moed om te transformeren

* Respectvolle en oordeelloze omgang met je mededeelnemers en wat er gedeeld wordt (what happens in the safe space, stays in the safe space.)

En je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen proces en je gezondheid.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Ik snap dat het spannend kan zijn om je ‘bloot’ te geven aan medemensen die je misschien niet kent of juist wel kent en als je niet weet wat je allemaal te wachten staat. 

Om je veilig te laten voelen met mij als begeleider en de manier van helen kun je van te voren naar mijn ruimte komen tijdens een Ont-Moet & Groet dag. Een ont-moeting dat de scherpe kantjes eraf haalt en je klaar maakt om samen met ons en de anderen te helen.

Dat helen gaat niet vanzelf (zachte heelmeesters maken tenslotte stinkende wonden). Je zult je open moeten stellen voor wat zich aandient. Hoe meer jij bereid bent om zonder oordeel diep te gaan, hoe meer je zult helen voor jezelf, je evt kinderen en je voorlijn.

Het resultaat heb je dus zelf in de hand!

Weet dat je datgene krijgt wat je op dat moment aankan.

 

Gun jezelf een transformerende reis.

Een reis naar jezelf.

Zodat jij energieker en veerkrachtiger in het leven kunt staan.

En (eindelijk) kunt zijn wie je echt bent:

Prachtig en Krachtig

Wie is de begeleider?

Eveline Witte heeft de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen bij Hylke Bonnema gevolgd en afgerond en maakt deel uit van het team van Hylke bij evenementen van 50-150 deelnemers en is assistent bij de Jaaropleiding. Hylke is geschoold door Bert Hellinger de grondlegger van familieopstellingen. Eveline heeft jarenlange ervaring met het begeleiden met opstellingen; individueel en en met groepen.

Waar eerst gewerkt werd door middel van de klassieke (familie)opstellingen met sturen en de uitgesproken zinnen, gaat Intuïtief Systemisch Werk een stap verder: het veld laten spreken.

Door gebruik te maken van het veld komen blokkades in zicht. Samen gaan wij op reis. Op reis naar jouw blokkade. De blokkade die ervoor zorgt dat het niet stroomt (op welk vlak in je leven; gezondheid, relatie, werk enzovoort)

In een veilige setting, kun je zijn met alles wat je meegemaakt hebt. Zonder oordeel en zonder te willen fixen. Je hoeft niet gefixt te worden…je bent in jouw kern al heel en compleet. En wij gaan samen op zoek naar die kern!

 

Waar en wanneer kunnen we samen op reis?

Doorlopend bied ik opstellingsavonden en dagen aan in mijn eigen ruimte en het naastgelegen park in Aalsmeer. (voor agenda even verder lezen)

Tijdens een avondworkshop kun je in meerdere opstellingen aan de slag met je eigen vraag/intentie en als representant. Door een vernieuwde vorm van werken is er geen hoofdvraagsteller nodig en hoef jij jouw vraag niet openlijk te delen.

Neem je deel aan een dagworkshop dan doen we meerdere kleinere opstellingen en ga ik samen met jou aan de slag met jouw vraag. 

Individuele ceremonie, SamenMetJePartner ceremonie(s) of een dag op locatie; binnen twee weken heb ik daar plek voor…vraag mij naar de mogelijkheden.

Voor de agenda klik HIER

Ik kijk naar je uit…

Eveline