Intuïtief Systemisch Werk

Wij gaan samen met jou op reis.

Dag mooi mens,

Herken jij jezelf hierin;

niet kunnen ontvangen, leven op de automatische piloot, geen ruimte voor jezelf, teveel zorgen, twijfelen aan je bestaansrecht, niet in actie komen, een verslaving zoals gamen, kopen, gokken, alcohol, porno.

of 

jezelf voorbij rennen, gevoel niet aandurven, bang om controle kwijt te raken, angst om geen overzicht te hebben, je mannetje willen/moeten staan, moeten voldoen aan het perfecte plaatje, tig to-do lijstjes hebben, workaholic.

Zo leven red je voor even, maar niet voor lange tijd. Als je jarenlang zo leeft raak je op, uitgeput en sleep je je door de dag heen. 

Dit wil je anders, je wilt:

* Vrijheid

* Me-time

* Jezelf zijn

* Jezelf kunnen uiten

* Een ander toe laten

* Controle loslaten en vertrouwen

* Bij jezelf blijven terwijl anderen anders doen

* Ontvangen en gedragen worden

* Uit je hoofd en in je lijf zijn

* Veiligheid in jezelf vinden

* De (zelf)liefde weer voelen stromen 

 

Dit heeft alles te maken met balans. De balans van de vrouwelijke en mannelijke energie. En of je nu in een vrouwenlichaam of een mannenlichaam geboren bent…we hebben allemaal die vrouwelijke en mannelijke energie in ons. Ze zijn tegenovergesteld en toch kunnen ze niet zonder elkaar bestaan.

Vrouwelijke energie; intuïtie, zachtheid, zijn, creatie, sensualiteit, speelsheid, warmte en sfeer (ook in huis), zorgen, diepte en organisator.

Mannelijke energie; stabiliteit, doen, dragen, verantwoordelijkheid nemen, oplossingsgericht, veiligheid, leiderschap, ratio, gezin financieel dragen,

Maar wat als je door jouw levensverhaal, de trauma’s uit je voorlijn niet meer in balans bent? Wat als je in de mannelijke of vrouwelijke overdrive of de passiviteit-stand staat?

In een warme sfeer bied ik, Eveline, jou een veilige ruimte en de persoonlijke aandacht om op onderzoek te gaan naar jouw diepe stukken. 

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken? Kom dan naar een opstellingsavond (groepsceremonie) Meer informatie lees je verderop…

Samen met andere mooie mensen mag jij je veilig en geborgen voelen. In een safe space waar jij onder begeleiding jezelf en je sisters & brothers mag (helpen) helen.

Door zachtheid en verbondenheid, met onszelf en onze medemens, kan de oerkracht in ons weer naar boven komen. Komen we weer terug bij wie wij in onze kern zijn.

Wat ontvang je?

* Opstellen op een fijne plek, waar je in een safe space mag zijn.

* Vanuit het hoofd naar je lijf gaan.

* Blokkade na blokkade aankijken.

* De pijn, de angst en het verdriet van jezelf en je voorlijn helen.

* Laag voor laag dichter bij jezelf terugkeren.

* Een kleine groep met ruimte voor persoonlijke aandacht.

* Professionele begeleiding van een gecertificeerde intuitief systemisch begeleider.

NB ook zeer geschikt voor mensen met geen of weinig ervaringen met familieopstellingen.

Wat geef je?

* Je openheid

* De wil en moed om te transformeren

* Respectvolle en oordeelloze omgang met je mededeelnemers en wat er gedeeld wordt (what happens in the safe space, stays in the safe space.)

En je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen proces en je gezondheid.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

Ik snap dat het spannend kan zijn om je ‘bloot’ te geven aan medemensen die je misschien niet kent of juist wel kent en als je niet weet wat je allemaal te wachten staat. 

Om je veilig te laten voelen met mij als begeleider en de manier van helen kun je van te voren naar mijn ruimte komen tijdens een Ont-Moet & Groet dag. Een gesprek dat de scherpe kantjes eraf haalt en je klaar maakt om samen met ons en de anderen te helen.

Dat helen gaat niet vanzelf (zachte heelmeesters maken tenslotte stinkende wonden). Je zult je open moeten stellen voor wat zich aandient. Hoe meer jij bereid bent om zonder oordeel diep te gaan, hoe meer je zult helen voor jezelf, je evt kinderen en je voorlijn.

Het resultaat heb je dus zelf in de hand!

Weet dat je datgene krijgt wat je op dat moment aankan.

 

Gun jezelf een transformerende reis.

Een reis naar jezelf.

Zodat jij energieker en veerkrachtiger in het leven kunt staan.

En (eindelijk) kunt zijn wie je echt bent:

Prachtig en Krachtig

Wie is de begeleider?

Eveline Witte heeft de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen bij Hylke Bonnema gevolgd en afgerond en maakt deel uit van het team van Hylke bij evenementen van 50-150 deelnemers en is assistent bij

de Jaaropleiding. Hylke is geschoold door Bert Hellinger de grondlegger van familieopstellingen. Eveline heeft jarenlange ervaring met het begeleiden met opstellingen; individueel en en met groepen.

Waar eerst gewerkt werd door middel van de klassieke (familie)opstellingen met sturen en de uitgesproken zinnen, gaat Intuïtief Systemisch Werk een stap verder: het veld laten spreken.

Door gebruik te maken van het veld komen blokkades in zicht. Samen gaan wij op reis. Op reis naar jouw blokkade. De blokkade die ervoor zorgt dat het niet stroomt (op welk vlak in je leven; gezondheid, relatie, werk enz)

In een veilige setting, kun je zijn met alles wat je meegemaakt hebt. Zonder oordeel en zonder te willen fixen. Je hoeft niet gefixt …je bent in jouw kern al heel en compleet. En wij gaan samen op zoek naar die kern!

 

Waar en wanneer kunnen we samen op reis?

Doorlopend bied ik opstellingsavonden en dagen aan in mijn eigen (werk)ruimte* en het naastgelegen park in Aalsmeer. 

De eerstkomende Ont-Moet & Groet dag is maandag 18 maart van 16u-21u

De volgende opstellingsavond is vrijdag 22 maart

Op de hoogte blijven van nieuwe datums? Volg mij op Instagram, Facebook en/of LinkedIn.

Voor Individuele ceremonie, SamenMetJePartner ceremonie(s) of een dag op locatie; binnen twee weken heb ik daar plek voor…vraag mij naar de mogelijkheden.

De investering in jezelf is 45 euro per avond**. Tijdens een avond kun je in meerdere opstellingen aan de slag met je eigen vraag/intentie en als representant. Door een vernieuwde vorm van werken is er geen hoofdvraagsteller nodig en hoef jij je intentie niet openlijk te delen.

Ik kijk naar je uit…

Eveline

06-48461994 

*De Hoeksteen, Ophelialaan 230, 1431 HS Aalsmeer

** incl kort contact na 2 weken, indien je dit wenst