Dagworkshop Intuïtief Systemisch Werk

Wij gaan samen met jou op reis.

Dag mooi mens,

In een wereld waar alles 24/7 doorgaat:

waar van jou verwacht wordt dat je op volle toeren meedraait. Je bent met die overvolle agenda met werk, alle sportclubjes, je familie en vrienden, het huishouden enzovoort,

je altijd sterk moet zijn, door moet gaan en jij ‘je mannetje moet staan”,

waarin je moeite hebt met het (durven) ontvangen van de ander omdat je angst hebt om gekwetst, verlaten, gebruikt te worden en/of angst hebt om je te binden..

…ben je toe aan verandering!

Je wilt:

* Veiligheid in jezelf vinden.

* Je grenzen aangeven en hanteren.

* Je durven openen naar jezelf en naar de ander toe.

* Onvoorwaardelijk de ander toelaten. 

* Zijn waar je mag ‘Zijn’ in je puurheid, in je kwetsbaarheid. Met alles wat je meegemaakt hebt.

* Je kracht en je licht terugvinden zonder (alsmaar) sterk te hoeven zijn.

Samen met andere mooie mensen mag jij je veilig en geborgen voelen. In een safe space waar jij onder begeleiding jezelf en je brothers & sisters mag (helpen) helen.

Door zachtheid en verbondenheid, met onszelf en onze medemens, kan de oerkracht in ons weer naar boven komen. Komen we weer terug bij wie wij in onze kern zijn.

Wat ontvang je?

* Een hele dag opstellen op een fijne plek, waar je in een safe space mag zijn.

* Vanuit het hoofd naar je lijf gaan.

* Blokkade na blokkade aankijken.

* De pijn, de angst en het verdriet van jezelf en je voorlijn helen.

* Laag voor laag dichter bij jezelf terugkeren.

* Een kleine groep met ruimte voor persoonlijke aandacht.

* Professionele begeleiding van twee gecertificeerde intuitief systemisch begeleiders.

NB Op deze dag is er een mogelijkheid om een eigen vraagstuk in te brengen. Ook zonder het inbrengen van een vraag is deze dag zeer helend en transformeren.

Wat geef je?

* Je openheid

* De wil en moed om te transformeren

* Respectvolle en oordeelloze omgang met je mededeelnemers en wat er gedeeld wordt (what happens in the safe space, stays in the safe space.)

En je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor je eigen proces en je gezondheid.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?

We snappen dat het spannend kan zijn om je ‘bloot’ te geven aan medemensen die je misschien niet kent of juist wel kent en als je niet weet wat je allemaal te wachten staat. 

Om je veilig te laten voelen met ons als begeleider en de manier van helen kun je van te voren een kennismakingsgesprek met één van ons aanvragen (app even om een telefonische afspraak te maken). Een gesprek dat de scherpe kantjes eraf haalt en je klaar maakt om samen met ons en de anderen te helen.

Dat helen gaat niet vanzelf (zachte heelmeesters maken tenslotte stinkende wonden). Je zult je open moeten stellen voor wat zich aandient. Hoe meer jij bereid bent om zonder oordeel diep te gaan, hoe meer je zult helen voor jezelf, je evt kinderen en je voorlijn.

Het resultaat heb je dus zelf in de hand!

Weet dat je datgene krijgt wat je op dat moment aankan.

 

Gun jezelf een transformerende reis.

Een reis naar jezelf.

Zodat jij energieker en veerkrachtiger in het leven kunt staan.

En (eindelijk) kunt zijn wie je echt bent:

Prachtig en Krachtig

Wie zijn de begeleiders van deze dag?

Wij, Edwin Boomgaard en Eveline Witte hebben beide de opleiding Intuïtief Systemisch Coachen bij Hylke Bonnema gevolgd en afgerond. Wij hebben jarenlange ervaring met opstellingen bij Hylke Bonnema en Daan van Kampenhout, die beide zijn geschoold door Bert Hellinger.

Waar eerst gewerkt werd door middel van de klassieke (familie)opstellingen met sturen en de uitgesproken zinnen, gaat Intuïtief Systemisch Werk een stap verder: het veld laten spreken.

Door gebruik te maken van het veld komen blokkades in zicht. Wij gaan samen met jou op reis. Op reis naar jouw blokkade. De blokkade die ervoor zorgt dat het niet stroomt (op welk vlak in je leven; gezondheid, relatie, werk enz)

Wij creëren voor jou een veilige setting, waar jij kunt zijn met alles wat je meegemaakt hebt. Zonder oordeel en zonder te willen fixen. Wij hoeven jou namelijk niet te fixen…je bent in jouw kern al heel en compleet. En wij gaan samen op zoek naar die kern!

We wensen je snel te zien!

Edwin en Eveline 

Niet wachten op later…het moment is NU

Dit voelen wij intuïtief, Edwin (re op foto 😉) en ik. Dus niet wachten tot op perfecte foto. Gewoon: Hup telefoon erbij en een ongestylde foto na een werkdag.

Eveline over Edwin…

Edwin is een mooi, fijn en warm mens zonder te zacht te zijn. Hij weet je precies daar te raken waar de blokkade ligt. Ik heb samen met hem door middel van intuitief systemisch werk al vele diepe stukken in mijzelf mogen aankijken, doorvoelen en helen. Ook met het thema grenzen ging dit op een zeer respectvolle manier voor mijn Zijn. Ik voel me absoluut veilig en ben enorm dankbaar om samen met Edwin mensen te begeleiden door hun diepe stukken.

Edwin over Eveline…

Wie is Eveline ja dat vroeg ik me ooit ook af. Van uit mijn ogen gezien, ervaring en of blik…Eveline is een alert en betrokken persoon die haar emoties ontvangt en er niet van weg draait. Ze is neutraal en beoordeelt situaties objectief. Eveline is iemand die blijheid en vrolijkheid uitstraalt en durft zichzelf te zijn, ongeacht wat ze tegenkomt in haar leven. Of het nu een zware of makkelijke situatie is, ze gaat er altijd mee aan de slag. Hierdoor is het samenwerken met haar fijn en voelt het veilig. Eveline durft haar mening te uiten en in haar kwetsbaarheid te staan. Dit vind ik belangrijk en fijn om met een groep op reis te gaan.

Waar en wanneer kun je samen met ons op reis?

Helaas pindakaas…de nieuwe datum wordt zsm bekend. 

Klik op de link hieronder dan krijg je de datum als eerste te horen en kun jij er als eerste bij zijn 😉

Ik zeg JA tegen mijzelf: Cause I’m worth it!

Bij de locatie is het gratis parkeren op 8 minuten lopen vanaf bushalte Aalsmeer Midden

 

We kijken naar je uit…

Edwin en Eveline