In de Media

Drieluik in

weekblad Flair

Eerste week van 2020 sta ik met twee andere vrouwen in een drieluik over een nieuw begin. Het is de eerste keer dat ik in een weekblad sta en ik schrik dan ook als ik in de supermarkt in het blad blader en mijzelf op een paginagrote foto zie staan.

Coronaverhaal in Vriendin

In maart 2020 sta ik in het weekblad met nog acht andere vrouwen met onze verhalen in coronatijd.

Artikel in

CNV Zorg & Welzijn

Half april sta ik in het vakblad van de vakbond. Dit keer in verband met mijn aanmelding als zorgmedewerker voor “extra handen voor de zorg”. Met mijn werkverleden als doktersassistente vond (en vind) ik het mijn morele plicht om mij aan te melden om zo bij te springen in de zorg als dat nodig is.

Ik ben anderhalve maand werkzaam geweest in een woonzorglocatie met ouderen. Ik bracht mensen naar het contactloket en ontlastte de welzijnsmedewerkers met het bezoeken van de mensen.

Zeer boeiende, diepgaande en leuke gesprekken heb ik daar gevoerd met de bewoners tijdens de lunch, een wandeling of op hun eigen kamer.

Te gast bij

Radio Aalsmeer

In december 2020 was ik te gast in de talkshow Echt Esther van Esther Sparnaaij. Een uitzending over verlies en rouw, intuitief systemisch coachen, ontwikkeling emoties, jezelf zijn/worden en blijven. En de wereld uitdeuken