Mijn coaches

In de afgelopen jaren kwamen op het juiste moment Lisa Portengen, Zarayda Groenhart, Willemijn Welten, Hylke Bonnema en Erik Verhagen op mijn pad. Ik heb mij laten coachen en inspireren op het gebied van zichtbaarheid, energie, intuïtief systemisch werk en business.

Dit heeft mij heel veel waarde geleverd als mens en als ondernemer. Ik raad ze dan ook van harte aan, hieronder vertel ik bijvoorbeeld kort wat voor een resultaat ik bereikt heb met Erik Verhagen (en zijn team)

Van chaos naar focus, van onrust naar rust…verbinding tussen hoofd en hart.

Juist op het moment dat ik uitsprak dat ik wel hulp kon gebruiken bij het bepalen van mijn strategie & marketing kwam Erik Verhagen op mijn pad. Ik zocht hulp omdat het onrustig was. Mijn hart wilde niet aan marketing maar mijn hoofd zei dat het wel handig was. Er ging van alles door mijn hoofd; “Hoe ging ik nu mijn doelgroep en onderwerp in een marketingvat gieten?” Waar moest ik beginnen? Wat komt er allemaal bij kijken? Wat kan ik doen, wat kan ik beter laten? 

Erik noemt zich verbinder tussen hoofd en hart. That’s sooo true. Werken vanuit het hart maar de focus en rust vanuit het hoofd.

Ik heb een onlinetraining van Erik aangeschaft en kreeg niet alleen Erik maar zijn hele team erbij. Zij hielpen mij met mijn zielsmissie, visie, website, marketing en strategie en nog veel meer. De zielsmissie die ik had staan, paste ik met hulp aan. Wat eerst alleen woorden waren, werd zo passend! Die voel ik nu…ik leef het nu. Daardoor kan ik met nog meer energie in en aan mijn onderneming werken en datgene doen waar mijn passie ligt; er zijn voor een mens in pijn. 

Ben heb jij het gevoel dat je alles maar alleen moet doen? En doe je er van alles aan maar wil het niet echt stromen in en met je praktijk? Dan is de training echt geschikt voor jou!

Klik hier om meer informatie over de training te zien. 

Wil je eerst meer weten over mijn ervaringen? Stuur mij een bericht en ik beantwoord graag je vragen.

Als je gebruik maakt van bovenstaande link ontvang ik een kleine commissie,

die ik weer kan gebruiken om klanten nóg beter kunnen helpen.